Jachtverhuur in Friesland – Luxe vakantie in eigen land

Op zoek naar een jachtverhuur bedrijf in Friesland? Veldman in Sneek heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vaarvakantie langs de prachtige kanalen en schilderachtige Friese meren. 

 

Varen met een jacht in Friesland.

Jachtverhuur in Friesland

Jachtverhuurder Veldman in Sneek heet u hartelijk welkom en biedt alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke vaarvakantie langs de adembenemende kanalen en schilderachtige Friese meren. Ontdek de schoonheid van deze waterwegen en laat u betoveren door de omgeving.

In onze jachthaven in Sneek treft u achttien diverse jachten aan, variërend in lengte van 10 tot 14 meter. Deze schepen zijn zorgvuldig uitgerust met moderne faciliteiten, zowel aan de binnen- als buitenkant. Alles wat u nodig heeft voor een fantastische vaarvakantie in Friesland is dus aanwezig.

 

Onze jachtverhuur in Friesland

Jachtverhuur in Friesland 2

Bij Veldman in Friesland kunt u een jacht huren dat geschikt is voor groepen van twee tot zes personen. Onze diverse vloot van jachten biedt voor elk wat wils.

Elk van onze jachten is uitgerust met een volledig functionele keuken, inclusief koelkast, zodat u uw eigen maaltijden kunt bereiden en uw favoriete snacks kunt bewaren. Daarnaast beschikken al onze jachten over een toilet voor uw gemak tijdens de vaartocht.

 

Jacht voor twee personen huren in Friesland

Jachtverhuur in Friesland 3

Voor stellen die samen de prachtige Friese wateren willen verkennen, hebben wij een selectie van vier boten waaruit u kunt kiezen: de Argos Classic 1150, Valk 1160, Meerenpoort 925 en Heechvlet ID80. Elk van deze boten biedt u de mogelijkheid om Friesland op zijn best te ervaren.

Welke boot u ook kiest, elk van deze jachten biedt u de perfecte setting om samen met uw partner te genieten van de schoonheid en avonturen die Friesland te bieden heeft. U beleeft Friesland op zijn best vanaf de:

 

Jacht voor vier personen huren in Friesland

Jachtverhuur in Friesland 4

Bij Veldman hebben we diverse jachten die geschikt zijn voor gezelschappen tot vier personen. Deze boten bieden niet alleen voldoende ruimte voor groepen, maar zijn ook perfect voor stellen die graag wat extra ruimte willen, bijvoorbeeld om comfortabel te kunnen reizen met extra bagage.

Onze jachten zijn zorgvuldig ontworpen met het oog op comfort en functionaliteit. Met slimme indelingen en ruime opbergmogelijkheden kunt u gemakkelijk al uw benodigdheden meenemen zonder dat het ten koste gaat van uw comfort aan boord.

Of u nu een gezin, een vriendengroep of een stel bent, bij Veldman vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op onze jachten. Voor groepen van maximaal vier man kunt u kiezen uit:

Jacht voor zes personen huren in Friesland

Jachtverhuur in Friesland 5

Voor grotere groepen die op zoek zijn naar een luxe vakantie-ervaring, hebben we bij Veldman de perfecte opties. Bij ons heeft u de keuze uit:

Welke boot u ook kiest, wij garanderen u een onvergetelijke luxe vaarvakantie in Friesland. Ontspan, geniet en creëer kostbare herinneringen terwijl u samen de prachtige waterwegen van Friesland verkent. 

Jacht huren in Friesland? Doen!

Jachtverhuur in Friesland Luxe vakantie in eigen land

De Friese cultuur verwelkomt u met een mix van nuchterheid en vriendelijkheid, die u direct zult ervaren wanneer u aanmeert in een van de vele steden en dorpen langs de Friese wateren. Friesland staat bekend als dé provincie van het water.

Met maar liefst 49 kanalen, 24 meren, honderden ligplaatsen en 11 historische steden om in aan te meren, biedt Friesland een unieke waterrijke ervaring. Deze dichtheid van water maakt Friesland een buitengewone bestemming, waar u kunt genieten van ongerepte natuur tijdens uw vaartocht en kunt aanleggen in bruisende toeristische plaatsen.

Laat u betoveren door de schoonheid van de natuur in Friesland terwijl u over de kanalen en meren vaart. Ontdek de verborgen juweeltjes van de steden en dorpen, waar u kunt genieten van heerlijk eten, historische architectuur en gastvrijheid.

 

Zoek en boek een jacht in Friesland.

Jachtverhuur in Friesland Luxe vakantie in eigen land 2

Gelijk uw jacht huren in Friesland? Bekijk welke jachten nog beschikbaar zijn en boek direct!

Op onze site boekt u gemakkelijk een boot voor een hele week. Wilt u uw boot huren voor een afwijkende periode? Ook dat kan. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. 

Tb W300 H150 Crop Int 1c97100780a99acf63d9d15b16a53666
Het noorden van Nederland kent vele leuke routes om te varen. Als u dacht dat alleen Friesland prachtig is om te varen, dan heeft u de provincie Groningen nog niet ontdekt!
Bekijk film
Tb W300 H150 Crop Int 45a77e335defe573ba64c371ac7a6fd4
Prachtige tocht met de Selene waarbij er onderweg ook nog even getrouwd wordt. Spookjesachtig! (Duits talig)
Bekijk film
Tb W300 H150 Crop Int 10443751a1ec821334d2fbf0b0dbe9bc
Lekker met z'n tweeën het water op met de Najade. Heerlijk genieten van de noord Friese natuur.
Bekijk film
Tb W300 H150 Crop Int 7f89034b08efe18c847d6fcbb38888ea
Onderweg met de Freeway door het zuidelijke gedeelte van Friesland. Route: Langweer, Lemmer, Sloten, Bolsward, Workum, Makkum, Bolsward en natuurlijk Sneek!
Bekijk film
Tb W300 H150 Crop Int 88e7f71f5b2866cb2f7068fa9cc78a5e
Is Friesland zijn er een 12 tal bronnen aangelegd. In deze film varen we langs de Noordelijke bronnen.
Bekijk film

Copyright © 1996–2023 Veldman Yacht Charters™. Alle rechten voorbehouden

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Gasten beoordelen ons met 4.7 uit 5 op in totaal 40 reviews.
Bedankt! Via Google Reviews