Jacht huren in Friesland?

Ontdek het prachtige waterlandschap en de charmante Friese dorpjes vanaf een jacht. Veldman Yachtcharters Friesland biedt u het gemak van het huren van verschillende jachten in Sneek.

Over Veldman Yachtcharter in Friesland
Als familiebedrijf, met meer dan 30 jaar ervaring, zit u bij ons goed. De ligging van de jachthaven van Veldman Yachtcharter in Sneek, biedt u toegang tot de vele vaarwaters van Friesland. Vanuit de haven, vaart u via de Houkesloot, zo naar het Sneekermeer. Vanuit het Sneekermeer verkent u gemakkelijk de charmante Friese dorpen en de vele waterwegen.

Varen zonder vaarbewijs
Een jacht huren in Friesland vereist bij Veldman Yachtcharters geen verplicht vaarbewijs. Wel is de nodige ervaring met het varen van een boot vereist. Beschikt u niet over die ervaring? Dan biedt Veldman Yachtcharters een passende vaarcursus die u bij uw reservering aan kunt vragen. Ook is het mogelijk een schipper in te huren voor het besturen van een jacht.

Huurperiode
Wilt u optimaal kunnen genieten van een vakantie op het water in Friesland, inclusief overnachting? Dit kan bij Veldman! U kunt een jacht huren voor een paar dagen, een week of voor een langere periode. Dit laatste gaat altijd in overleg. U kunt hiervoor het beste telefonisch contact opnemen.

Nergens meer aan denken
We willen graag dat u zorgeloos van uw watervakantie kunt genieten, daarom zorgen we bij Veldman Yachtcharter ook voor de praktische zaken. Onze jachten zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, inclusief servies en bestek. Ook is er beddengoed aanwezig op het jacht en is er de mogelijkheid om een linnenpakket te bestellen. Meer praktische informatie vindt u hier.

 

 

 

 

Onderweg met de Freeway door het zuidelijke gedeelte van Friesland. Route: Langweer, Lemmer, Sloten, Bolsward, Workum, Makkum, Bolsward en natuurlijk Sneek!
Bekijk film
Het noorden van Nederland kent vele leuke routes om te varen. Als u dacht dat alleen Friesland prachtig is om te varen, dan heeft u de provincie Groningen nog niet ontdekt!
Bekijk film
Lekker met z'n tweeën het water op met de Najade. Heerlijk genieten van de noord Friese natuur.
Bekijk film
Is Friesland zijn er een 12 tal bronnen aangelegd. In deze film varen we langs de Noordelijke bronnen.
Bekijk film
Prachtige tocht met de Selene waarbij er onderweg ook nog even getrouwd wordt. Spookjesachtig! (Duits talig)
Bekijk film

Vaar met een luxe jacht en geniet van alle ruimte en rust die Friesland u te bieden heeft.

Copyright © 1996–2023 Veldman Yacht Charters™. Alle rechten voorbehouden

⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐

Gasten beoordelen ons met 4.7 uit 5 op in totaal 40 reviews.
Bedankt! Via Google Reviews