YouTube Nederlandse Jachtbouw Industie Keurmerk Veilig Ondernemen

Veldman Yacht Charters in Sneek    
 

Algemene informatie over het huren van een luxe motorjacht

Algemene informatie over het huren van een luxe motorjacht bij Veldman Yacht Charters in Sneek


Reserveren
Het is bij ons mogelijk om via de website online te boeken. U ziet direct welke schepen nog vrij zijn. Deze lijst is actueel en wordt elke minuut bijgewerkt. Nadat u gereserveerd heeft op onze site wordt het schip direct voor u (tijdelijk) vast gelegd. Per mail ontvangt u daar direct een bevestiging van. Uiteraard is het ook mogelijk per telefoon of fax te reserveren. Na reserveren zenden wij u een contract. Dit contract dient u ondertekend weer naar ons terug te zenden. Na betaling van 50% van de totale huursom is uw reservering definitief.
De resterende 50% kan 3 weken voor afvaart naar ons overgemaakt worden of voldaan worden bij afvaart.
Wilt u eerst de folder van ons ontvangen? Laat het ons weten en wij sturen per omgaande een folder naar u toe.

Verzekering
Al onze schepen zijn all-risk verzekerd voor de vaart op de Nederlandse binnenwateren. Voor het IJsselmeer is onze toestemming nodig, u dient er dan voor te zorgen dat er zwemvesten en een IJsselmeerkaart aan boord zijn. Deze zijn bij ons gratis verkrijgbaar. Het eigen risico van de verzekering is gelijk aan de borgsom. De borg (€ 500) dient contant en voor afvaart te worden voldaan. Indien er schade aan het schip of inventaris is toegebracht, worden de kosten verrekend met de borgsom.

Ervaring
Varen is leuk en ontspannend! Wat we niet willen aan boord is stress. Stress aan boord ontstaat doordat de bemanning onzeker is over het schip. En dat hoeft absoluut niet! Vergelijk het maar met skiën: zonder cursus de helling af gaan betekend gegarandeerd brokken. Een korte cursus op het schip welke u huurt heeft, geeft veel meer rust en vertrouwen en zorgt voor een zorgenloze vakantie. Indien u geen of weinig ervaring heeft op een soortgelijke boot raden wij u aan gebruik te maken van een cursus van Vaarschool Friesland. Geef dit aan bij de reservering, het aantal kapiteinen is namelijk beperkt.

Vertrek en terugkeer
Wij proberen u zo lang mogelijk van de vakantie te laten genieten.
Daarom wisselt een schip van bemanning op dezelfde dag. Tussen de wissel gaan wij het schip volledig controleren en schoonmaken.
We hebben de volgende aankomst- en vertrek tijden:
Aan boord: tussen 14.00 en 17.00 uur.
Van boord: 09.00 uur.
Een weekend: vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur.
Een midweek: maandag 16.00 uur tot vrijdag 09.00 uur.

Aflevering
U krijgt uw schip schoon mee, met volle diesel- en watertank en een volle 2e gasfles. Wanneer u het schip terugbrengt wordt de dieseltank door ons weer aangevuld. U betaald dus de daadwerkelijk gebruikte brandstof!

Huisdieren
Huisdieren zijn bij ons van harte welkom! We hebben echter een maximum gesteld van 1 huisdier per schip. Huurt u liever een schip waar geen huisdieren op geweest zijn? Dat kan. Niet op alle schepen zijn huisdieren toegestaan. U vindt deze informatie op internet of in onze folder. Neemt u uw huisdier mee dan vragen een toeslag van € 45,- per huisdier (max. 1 per schip).

Fietsverhuur
Het is mogelijk om bij ons fietsen te huren. U kunt dit bij de reservering opgeven, wij zorgen er dan voor dat ze bij u aan boord staan, de prijs bedraagt € 30,- per fiets per week.

Parkeergelegenheid
Als u bij ons aan komt kan u uw auto bij het schip parkeren. Dat scheeld een hoop sjouwen!. Na 22.00uur wordt ons parkeerterein afgesloten. U ontvangt van ons een sleutel van het hek. Ook bij terugkomst kunt u uw auto bij het schip parkeren.

Annuleringsverzekering
Bij de reservering sturen wij u een aanvraagformulier mee omtrent een annuleringsverzekering. Deze kunt u invullen en apart van de reservering opsturen naar de verzekering. Een annuleringsverzekering is niet verplicht, doch dringend aan te bevelen.

Wat moet u zelf meebrengen
Onze jachten zijn compleet ingericht voor het aantal personen wat aangegeven is (zie ook de inventarislijst). Een aantal zaken moet u zelf meebrengen: slaapzakken of dekens en lakens, hand- en theedoeken. Dekbedden met Iinnengoed zijn op bestelling ook te huur bij ons. Aan boord draagt men boot- of sportschoenen, neem deze mee!

Bijkomende kosten
Dieselolie en extra gasverbruik, brug- en havengelden, schoonmaakkosten en annuleringskosten.
Al onze prijzen zijn incl 21% BTW.

Te Huur
Fietsen: € 30 per week
Dekbed + overtrek € 12.50
Handdoekenpakket € 5,-